Japji Sahib -tilaus


Yhdistykseltä on mahdollista tilata Japji Sahib-vihkonen, joka sisältää Japji Sahibin suomenkielisen translitteroinnin sekä aamusadhana-mantrat. Ensimmäinen painos on julkaistu vuonna 2011 ja tekstin ovat translitteroineet Sat Darshan Kaur ja Siri Vedya Kaur. Nyt saatavilla olevan painoksen kannen kuvan on maalannut Liv Kamal Kaur Khalsa.

Yhden Japji-vihon hinta on 7 euroa (sisältäen postimaksun).


Tilataksesi Japji Sahib-vihon, toimi näin:

1) Maksa tilauksesi summa yhdistyksen tilille:
Tilinumero: IBAN: FI75 4405 2020 0683 58, BIC-koodi: HELSFIHH, Pankki: Nooa Säästöpankki
Vastaanottaja: Suomen Kundaliinijoogayhdistys ry
Viesti: Japji-myynti + oma sähköpostiosoitteesi

2) Lähetä sähköposti yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen skjyinfo ( at ) gmail. com. Kerro viestissä, montako vihkoa olet tilaamassa ja mihin osoitteeseen ne lähetetään. Postimaksu sisältyy vihon hintaan.

3) Postitamme tilauksen, kun maksu näkyy yhdistyksen tilillä. Postitus tapahtuu vapaaehtoisvoimin, joten otathan huomioon, että esimerkiksi loma-aikoina tai muista syistä maksun saapumisen tarkistamiseen ja postitukseen voi mennä hetki. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja pyrimme hoitamaan postituksen mahdollisimman pikaisesti.


Japji Sahib on gurmukhinkielinen teksti, joka aloittaa sikhien pyhän kirjan, Siri Guru Granth Sahibin. Japjia kutsutaan sielun lauluksi. Samalla tavalla kuin suihku puhdistaa fyysisen kehon, ajatellaan Japji Sahibin resitoimisen puhdistavan energiakehon antaen sielun valon loistaa. Vajaan puolen tunnin mittainen Japji Sahib -mantraresitaatio aloittaa kundaliinijoogan aamuisen ryhmäsadhanan.