YHDISTYS


Suomen Kundaliini-
joogayhdistys

Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen tarkoituksena on tukea, edistää ja levittää kundaliinijoogan opetusta ja osaamista sekä kannustaa joogiseen, terveelliseen elämäntapaan ja yhteisöllisyyteen. Päämääränä on ihmisen kehon, mielen ja hengen tasapaino sekä tietoisuuden kohottaminen siten, että yksilötietoisuudesta tulee ensin kollektiivista ja lopulta universaalia tietoisuutta.

Mitä yhdistys tekee?

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia koulutuksia, etäsadhanoita verkossa, on mukana erilaisissa joogisissa tapahtumissa ympäri Suomea sekä järjestää vuosittaisen matkan Tukholmaan valkoisen tantran joogaan.

Yhdistys julkaisee jäsenilleen uutiskirjettä ja tiedottaa kundaliinijoogasta ja siihen liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista ja aiheista sekä pyrkii tuomaan jäsenistöä yhteen. Kannattaa seurata erityisesti Facebook-sivuamme ja Instagram-tiliämme.

Yhdistys edesauttaa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia, ja osa yhdistyksen varainhankinnasta ohjataan erilaisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin.

Liittymällä jäseneksi saat uutiskirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja kuulumisista. Jäsenenä pääset lisäksi osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Kahden henkilön ylävartalot, henkilöt seisovat ja heillä on kädet vastakkain

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäsenkategoriat:

Opettajajäsen (jäsenmaksu 30 euroa): KRI-sertifioidut opettajajäsenet. Opettajajäsenmaksuun sisältyy kansainvälisen kundaliinijoogaopettajien yhdistyksen IKYTA:n jäsenyys. IKYTA-jäsenyys on vapaaehtoinen. IKYTA tarjoaa opettajajäsenille mm. ilmaisia luentoja ja tukea opettamiseen sekä erilaisia alennuksia. Antaessasi luvan lähettää tietosi IKYTA:lle liitämme sinut IKYTA:n jäseneksi ja maksamme IKYTA:lle 6e/jäsen jäsenmaksua. Mikäli et halua liittyä IKYTA:an, koko opettajajäsenmaksusi jää yhdistykselle.
Ensimmäistä kertaa opettajajäseneksi hakevat: lähetäthän skannauksen tai kuvan sertifikaatistasi yhdistyksen sähköpostiin (skjyinfo [at] gmail . com).

Kokelasjäsen (jäsenmaksu 20 euroa): Jäsenet, jotka ovat KY-opettajakoulutuksessa, mutta eivät vielä ole saaneet KRI-sertifikaattia. Mikäli valmistut kesken vuoden, voit päivittää jäsenyyden opettajajäsenyydeksi maksamalla jäsenmaksujen erotuksen 10e. Ethän maksa opettajajäsenyyttä ”etukäteen”, sillä sertifikaatin tulo voi toisinaan kestää. Opettajakoulutuksen järjestäjä maksaa yleensä jäsenyyden ensimmäiselle opiskeluvuodelle.

Kannatusjäsen (jäsenmaksu minimi 10 euroa): kaikki yhdistyksen toimintaa kannattavat jäsenet.

Maksun maksaminen:
Saaja: Suomen Kundaliinijoogayhdistys ry
Tili: FI75 4405 2020 0683 58 
Viesti: Laita viestikenttään jäsenkategoria + nimesi + IKYTA kyllä/ei + sähköpostiosoitteesi, esimerkiksi: ”Opettajajäsen, Kalle Kulkuri, IKYTA kyllä, skjyinfo@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksen toimintaan!

Lämpimin terveisin,

SKJY